don t give up

увімкни світло в коридорі моєї душі,
може, хоч так зможеш просунутись далі.
щойно спинять тебе круті віражі,
зваж глибше на дрібні деталі.

як згасне світло, діставай ліхтарик.
я ж знаю, що він лежить у кишені.
придивись на наявність логічних ремарок,
вони вкажуть дорогу углиб пустелі.

пошукай сірники й розпали тиху ватру,
вона не тільки засліпить, а ще й зігріє.
розумієш, що марні походи до кінотеатру,
бо вони не втілять за тебе мрії.

ти стомився? сідай додолу на відпочинок.
годі вже падати з неба на землю.
я вірю, я знаю, що здатний на вчинок
і, що цінуєш секунду мізерну.

давай же, повітря вдихай на всі груди,
сміливо-рішуче кидайся до бою,
бо поруч з тобою завжди будуть люди,
які не покинуть у битві з пітьмою.

21.11.12


Рецензии