Дагани вавка, ек вин халаСцяк!

Ексь я йшов дохаты
Да с свого Полисься,
Гой, да на вкраИньСьКэ Зь, Господи Ты наш.
А на тых Опадыщ
Дивчынонька хвайна
Дэсь ходыла нибы
Шэ ж но ж в сёмый клас.

Ну, шукав я ЛидКу Сь,
Шо ув школ ДыржыньСькый
КыйОМ мэнэ в спыну Ш.
Шо ты хочыш з Васьк.
Ну, бо й сам я швыдкый доганеты й видьмый: рукы й ногы й Тигра Ж
Тэплы й, бы й уф жаб.

От я й ий бойЕфСИК, хоць ий буф ефРейТыр,
Шэ но послий гармий
Хоць фщыкнуты клякс.

Ий я вдарыв стопку вш.
Ну, шоб буты смилым.
Ий за цыцку п НинКУ Ф. Гой да надто вжа й!
Тая Нинка быля Зь
ИСь симИ бапТистХок.
А йий запрытылы
Навыть прыгубЛять.

Э! та шо Ж робыты…
Я солдат чы ныц щэ й?
Чы я похмылывся надто слабоват? Ну, то добрэ, выйдым,
Мылая дивчынко?
Хоть коб воздух свижый,
Быз вонюч гарачк.

Да, ну, сам ны смив я хоть ув танцы милку
Цмокнуты хоть в шыйку
Чы вжэ й в щочку прам.

И уси дывылысь:
ЕК-то накормыв Киць тую дывну квитку. Шэ й полыв з 2 грам Б.

А на завтра выйшов
Мисяц новый быццам вш. Ох, мороз! За трыццать!
Дэ Ж коне бы, га, В…

Да. Й вот заркы витёр гэтак само дма:
З Рылович достань
Хоть яку дэ Гальк…

Типа з Дыржына
Да в Гантон Казацьк.

Выйшла та чума
Дэсь ув Бродниц за м.
Да й но гонють там спирт с картоплыкаф.


Рецензии