Прекрасного дня кохана

Прекрасного дня сонечко.
Ти моє рідне коханнячко.
Прекрасного дня тобі мила.
Ти для мене в світі єдина.
Прекрасного дня тобі бажаю.
І ліжечко я сам наше застеляю.
Прекрасного дня, на позитиві.
Щоб у світі знали, що ми єдині.
Прекрасного дня тобі сонечко.
Виглянь рідненька у віконечко.
Прекрасний день навколо є.
Ти подивися як природа ця живе.
Як любов’ю світ цей розквітає.
Він тебе моя кохана вже вітає.
Ти йому так мило посміхнись.
І на реакцію його ти подивись.
І побачиш як тобі усміхається.
Світ цей щастям наповняється.
Відчуй серцем гармонію ти цю.
Та живи весь час у цьому дню.
Ось такого дня тобі бажаю.
І весь смуток твій я розганяю.


Рецензии