Молитва о наслаждении на Руси

Отче наш Иже еси на небесех
Богородицы ради даждь [имярек]
внимать и разуметь глаголы жизни,
явить житие богоугодное,
пожелать радости праведных
да насладиться вечных благ.


Рецензии