Повернути Бога...

Долоню під щоку лаштує вечір,
Бузкова тінь – метеликом на плечі,
За шибками – цивілізація гуде,
Там непомітно, безупинно йде

Світ за очі, за край небес від нас –
Добро, краса, чи правда без прикрас,
Чи той, кого звемо ми Богом,
Хто відкриває нам в житті дорогу…

За вікнами зненацька тінь побачу,
Знесилену і зморену від плАчу,
Ще мить – на вулицю чимдуж лечу,
Хапаю за рукава, щось кричу,

Тягну у затишне тепло, додому,
Де відігнати хочу смертну втому,
Ще мить – парує кава на столі,
Удвох співаємо улюблені пісні!


Рецензии
Красиво! Ткешь стихи, как кружева!

Людмила Воронова   15.12.2012 22:33     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.