Нехай Господь тебе оберiгаэ

Сонечко тепло тобі дарує.
Господь життя твоє будує.
Ти довірся Йому лишень.
І не будеш більше як мішень.
Вже не будеш мішенню зла.
Не будеш більш ти сумна.
Всі біди обійдуть стороною.
Господь буде для тебе горою.
Він тебе обереже від усього.
Йому за це не треба нічого.
Нічого, крім щирої віри твоєї.
До Батька любові однієї.
Любов Його безмежна.
Будь лишень ти обережна.
Обережна, в своїх мріях та думках.
Щоб тебе не захопив вже страх.
Нехай спокій тебе огортає.
Любов щира супроводжає.
Прошу Господа щоб тебе захищав.
І щоб любов’ю Своєю зігрівав.
Господь і мрії всі твої здійснить.
Ті, від яких серце твоє тремтить.
Ми ж часто самі і не знаємо.
Чого насправді ми бажаємо.
Та Господь все добре знає.
Він від біди нас оберігає.
Радій усьому ти в житті.
Повір не будемо одні.
Ми ж бо, є одне у одного.
І доказу нетреба жодного.
Лише одне у Господа прошу.
Щоб оберігав Він твою душу.
Бажаю тобі, коханнячко моє.
Нехай душа твоє завжди цвіте.


Рецензии