Роздуми кохання

Кохана ще сама не знає.
Який щасливий шлях її чекає.
Нас з тобою Господь єднає.
І на щастя нас благословляє.
Він дарує нам цю мить.
Від якої серце аж тремтить.
Серце ж моє б’ється без зупину.
Адже я знайшов таку людину.
Таку прекрасну, рідну, милу.
Як в зимовім полі горобину.
Господові я вдячний за хвилину.
Яка триває вже цілу годину.
Хоч та година мчить як мить одна.
Коли кохана поруч чарівна.
Без неї вже і світ не той.
І я приймаю за щастя наше бой.
Так, я боротись завше буду.
Її по вік вже незабуду.
Я вдячний Господу за неї.
Для неї цвітуть білі орхідеї.
Я ж її до себе пригортаю.
Добра лишень я їй бажаю.
Її одну так ніжно обнімаю.
Від різних там турбот оберігаю.
Кохана, рідна, мила, люба.
Для тебе світ я весь дарую.
І ніжно я тебе цілую.
Я сон твій оберігаю.
Та до себе пригортаю.
Ось ти вже бачиш ту картину.
В якій ти схожа на дитину.
В якій ми разом, хоч далеко.
Прошу лети моя лелеко.
ЛЕТИ ДО МЕНЕ ТИ ДУШОЮ.
ДЛЯ ТЕБЕ БУДУ Я ВРАНІШНЬОЮ РОСОЮ.
ДЛЯ ТЕБЕ ПОВІТРЯЧКОМ Я СТАНУ.
ЗАГОЮ БУДЬ-ЯКУ ТВОЮ Я РАНУ.
Я ЩАСЛИВИЙ, ЩО ЗУСТРІВ ЛЮДИНУ.
ТАКУ ДЛЯ МОГО СЕРЦЯ МИЛУ.
Я ЇЇ ЛЮБЛЮ Й ЛЕЛІЮ.
ВІД ЩАСТЯ ЦЬОГО УЖЕ МЛІЮ.
Я ЇЇ КОХАЮ ДУЖЕ.
ЗРОЗУМІЙ МІЙ МИЛИЙ ДРУЖЕ.
НАС ОБОХ ГОСПОДЬ ВЗЯВ ЗВІВ.
Я ВЖЕ ЯСНО ЦЕ ТАК ЗРОЗУМІВ.
ВОНА ДЛЯ МЕНЕ УСІМ СТАЛА.
ХОЧА ЦЬОГО ВОНА НА СЕБЕ І НЕБРАЛА.
ДУША МОЯ І СЕРЦЕ РАЗОМ.
СИДЯТЬ НАД ЦИМ ОСЬ ВЖЕ РОЗКАЗОМ.
ПИШУ Ж ЛИШЕНЬ ПРО ТЕ ЩО ЗНАЮ.
НІЧОГО ВІД НЕЇ ВЖЕ Я НЕСКРИВАЮ.
ТАЙ НАВІЩО ЩОСЬ СКРИВАТИ.
КРАЩЕ ЇЙ УСЕ СКАЗАТИ.
УСЕ ЯК Є, ЯК НА ДУХУ.
ЩО ДЛЯ НЕЇ Я ЖИВУ.
Я КАЗКУ ВЖЕ ТВОРЮ ДЛЯ НЕЇ.
ПРЕКРАСНУ ЯК БІЛІ ТІ ЛІЛЕЇ.
ВОНА ДЛЯ МЕНЕ РАДІСТЬ ЛИШ ДАРУЄ.
ВДАЛІ ВІД НЕЇ СЕРЦЕ ВЖЕ СУМУЄ.
ПРЕКРАСНО Ж ЗНАТИ, ЩО НА СВІТІ Є ВОНА.
ТАКА ДЛЯ СЕРЦЯ НІЖНА, МИЛА, ДОРОГА.
О БОЖЕ МІЙ Я ВДЯЧНИЙ ЛИШ ЗА ТЕ.
ЩО ПОРУЧ З НЕЮ ДУША МОЯ ЦВІТЕ.
ЯК ЖЕ БАГАТО ДУМОК У ГОЛОВІ МОЇЙ.
ЩОБ РАДІСТЬ ПОДАРУВАТИ ЇЙ.
ЯК ЖЕ Я СТАВ ЇЇ ЦІНИТИ.
ТА ЩЕ ДУЖЧЕ ТАК ЛЮБИТИ.
ВОНА ПОДАРУНКОМ СТАЛА ДОЛІ.
БЕЗ НЕЇ Я ЖИВУ В НЕВОЛІ.
ЇЇ ЗАРАЗ ЛИШЕНЬ ОБНІМАЮ.
КОХАННЯМ СВОЇМ ЗІГРІВАЮ.
А ЧАС ІДЕ, УСЕ МИНАЄ.
ЛИШЕНЬ КОХАННЯ НЕЗНИКАЄ.
ВОНА Ж ОДНА, МОЯ ЄДИНА.
МИ З НЕЮ ВЖЕ ЯК ТА РОДИНА.
МЕНІ Б ЩЕ ДОЧКУ І СИНОЧКА.
ТА БУДЕ ПОВНОЮ ТА БОЧКА.
ТА БОЧКА, ЩО ВЖЕ ЩАСТЯМ НАПОВНЯЄТЬСЯ.
МЕНІ Ж МОЯ КОХАНА ЩИРО ПОСМІХАЄТЬСЯ.
ЇЇ ПОСМІШКА ТА КРАСИВІ ОЧІ.
А ЩЕ ПОСТУПКИ ТІ ДІВОЧІ.
НЕ МОЖУ НЕЮ Я НАМИЛУВАТИСЬ.
ХОЧЕТЬСЯ ТАК СИЛЬНО ВЖЕ КОХАТИСЬ.
НІ НЕ СЕКС ОДИН Я МАЮ НА УВАЗІ.
А ХОЧЕТЬСЯ ДУШАМИ ЗЛИТИСЯ В ЕКСТАЗІ.
ЄДИНИМ ЦІЛИМ БУТИ ЗАВЖДИ.
ТА ЩАСТЯ В СВІТ НЕСТИ.
Я ЗНАЮ БОЖЕ ТИ Є З НАМИ.
І НАС ОБЕРІГАЄШ ТИ РОКАМИ.
ЗА ЦЕ Я ВДЯЧНИЙ ТОБІ БОЖЕ.
НЕХАЙ ЛЮБОВ МОЯ ТОБІ ПОМОЖЕ.
Я ЗНАЮ ЩО ТОБІ ПІДВЛАСНЕ ВСЕ.
ТА ВСЕ Ж НЕХАЙ ЛЮБОВ МОЯ ДО ТЕБЕ ЙДЕ.
Я ВДЯЧНИЙ ТОБІ, БАТЬКУ, ЗА КОХАНУ У ЖИТТІ МОЇМ.
РАЗОМ ІЗ ТОБОЮ МИ ПОБУДУЄМО НАШ ДІМ.


Рецензии