Оголена

роздягло тебе життя до останнього одягу
як осінь холодна зірвала з тополі листя
без жодних прикрас стоїш оголена
і оттепер видно твою сутність істинну
де викрита ти дерешся в небо всією віттю
та рано ще тобі до раю мабуть рано рано
бо ще стовбур тілесні прагнення сплітають


Рецензии
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.