якщо ти любиш, то чого мовчиш?

якщо ти любиш,то чого мовчиш?
й кидаєш погляд свій у невідомість,
чогось боїшся ти,чи просто мстиш?
чи може гордість їсть твою свідомість?
забудь про все це,
викинь у смітник,
і глянь крізь блур від сліз у мої очі,
і запали отой сухий сірник,
і кинь у душу якось серед ночі.
і хай горить вона,і хай горить ,
любові дим хай виється довкола,
і хай мене п*янить,усіх п*янить,
і гріється надія захолола.


Рецензии