Buddha is someone who finds freedom in good fortun

Buddha is someone who finds freedom in good fortune and bad.

Истинный буддист свободен и счастлив даже когда за окном дождь и стоят холода, Сантока, хороший пример доброго Буддиста. вот уж был пионер : )
A true Buddhist free and happy, even when outside the rain and in the cold weather, Сантока, a good example of a good Buddhist . that too was a pioneer : )


Рецензии