***

хто я тепер для тебе,мій король?
слугою ти, напевно, мене звеш,
ти думаєш,що ти правитель доль?
й укліну низького від мене ждеш?
та що ти мені дав,міх царських шат?
сніданки з виноградом і вином?
мене не купиш розкішю палат!
й не напоїш отруйним полином!
то почутття лиш сильний аромат,
розбитого флакончика духів,
ти думав виграєш?я ж ставлю шах і мат.
давно навчилась мудрих я ходів!


Рецензии