сни

оберігай мої сни від потворних чудовиськ,
адже мій другий світ занадто важливий.
як темніє, до нього крадуся навпомацки,
тільки там заховатись від буднів можливо.

обіймаючи пса, заплющую очі
та вмить поринаю кудись вдалечінь,
де сьогодні моїми ж словами лоскочать,
а назавтра нічому немає причин.

ця місцина таємна ховає в собі
безкінечність щоразу яскравих сюжетів,
у яких всі єднаються у боротьбі
та цитують всесвітньовідомих поетів.

ось такі мої сни, таємничо-ласкаві,
де завжди я граю тільки перші ролі,
де не бачу навпроти очі лукаві
і не знаю, які будуть зараз герої.


Рецензии