Тэсть кажэ, дай дровишк краму топиць

Если ты, Цар гектар, думаяш асушаць
Ципа усю МаскВу,
То Я пайМу. –

Шо ва ТВаЮм вуму вш?
Гектар или Тар чукч?
Тару Яму, иш, ну,
Дай на хаду вш! Да, Ё бо Чук и Гек.  А Трэци нэт.

ХИ! Вот прасНульСь три букф
Ажны вжо за секУнд! Ну, точна быстраДзейсв фклюцыв плямЕшк! –

Так значыць ты Мяне
СКИнул ужо Кузьме…
Добра, пархаты Змей! Я це взе всплем! –

Ну, шо, хацицц махКух.
Вжо патаму трэ к Буц.
А то и витёр вдмул – прам яко мул!

Хата мая жа скрай. ПраМА Й, як в неким Стах,
Шо к вахаБих падалсь
Хавать ванялк.

ГляНим сийцясь… на двур –
Во шо патСКас СпарТух!
Быццам я не аттуль
Шэ но во с Кум. –

Да, ДудоЛадОв праф: трэ влад на дудКах грахць. –
А то ФисТоФель маршь
Сраньняв фсе грай М.

Das ist пока шо мал
Я наРагБогТав, Гад. –
С ночы все шва з дырка хвацк залайТафш. –

Да, так шо сядьМА Й гляньм, як там пагод в ХахЛяньдь.
Вецер-та вот с югаф.
Эт – ка балезьнь.

Как гаварыт ГерМес
ИС МалаРыт дзесь ексь.
Бо лиш вэк-вэк па й немеск ведае Вец.

А шо вверху, й то й внизу й –
Кибернэтну Ж.
Можа, й яких дашок
Озьмем ф ГухТов Ш. Хоць вав ув вторк. – Да й зробымо заСИК Ш
Картопль храХнихць.

А не в стали паличк
Збацаема соби-к.
А то улад кацап роплять шухляд. Вот мы тут с КазакОМ
Ноч усю напралёт
Всэ и мыргуемо…
Ек дэ вш помытьсь.

Чы-то вот тут топы
Да, хы, зализь у балийк.
Ктура жа Е в СиБир Ж. Нат в лаборишк.

Ну, а ву дед тыплынь!
Хоть роздынысь. Ныц жэ в куфайц ны спым шэ в нуябри зь.
От мы вси щиль ий забыв Ж.
Хули нам в  Киз Л.

Йидымо, в общым, мытьсь аж за двист миль.
Здравствуйте, сухыбирц!
Ночвы дастэ з дубив?
Баня жа в нас в сыли,
Бы в Дыржыни.

Пан з Рыловыч 
И Змий.

ЕК вам наш здымк?
Чы в вас ныма рыциньзь? Эх, кацапыщ! Всэ но мовчым.
Бы пры комуНизМы, Х.


Рецензии