кохання

Не радує серце
Не радує душу
А мозок лишь каже
Любити я мушу.....

Я мушу страждати
я мушу любити
Від твоєй краси себе загубити.....

Згадати тебе у памяті сила
Забути тебе ти не просила,
Чорняві волосся і очі прекрасні
Губи твої мов подушки страстні...

Шия твоя мов лебідка гарненька
Талія твоя як струнка тоненька
Пограти на ній то є моя мрія
Всеж таки ні - то є надія....

Надія на те що серце розтане
І битись воно не перестане...
Битись із серцем моїм в унісон
Нехочу Нехочу забути цей сон...

Забути обличча
Забути дихання
І погляд її як небесне сіянння....

Як кажуть любов то сила велика
Для кого і може занадто і дика
Для мене вона надто каварна
АЛЕ ПРОСТО СКАЗАТИ ВОНА ТОГО ВАРТА!!!!!


Рецензии