Нiяк не витримати нам

Ніяк не витримати нам

Ніяк не витримати нам,
Погрози і докори в спину,
Вони гнітять, як постріл в тіло,
Як ніж по серцю, по кістках.

Але цей ворог поміж нами,
Тримає владу і завжди,
Будує хаос і насилля,
Сміється в очі бідним і святим.

Але цей час такий жорстокий,
Минає гідність над людьми,
Минає правда і любов,
Лишає в серці тільки біль.


Рецензии
Кров людська - не водиця...

Валентина Карпунина 2   24.11.2012 22:07     Заявить о нарушении