Нам новий свiтанок пророчить життя

Нам новий світанок пророчить життя

Нам новий світанок пророчить життя,
Наступна година спливає сумна,
Лишає у серці тяжкі почуття,
Але за негодою правда ясна,
Відкрита для тіла,
Для світла близька.


Рецензии