Подаруй менi силу i спокiй

Подаруй мені силу і спокій

Подаруй мені силу і спокій,
Залиши мою рану глибоку,
Не тривож її словом німим,
Коли стіни крики задавлять,
Я ховаюсь від світу подалі,
Щоб не вдарити по ніжним рукам,
Коли ніж вони з серця виймають,
Посміхаються над тілом моїм,
Подаруй мені силу і спокій,
Подаруй мені віру й любов.


Рецензии
Красиво! Языка не знаю, но здесь всё понятно. Спасибо за стихи, которые можно петь...

Вера Аксенова-Соснина   15.03.2013 18:49     Заявить о нарушении