Я для тебе залишився нiким

Я для тебе залишився ніким

Я для тебе залишився ніким,
Ти пройшла не дивлячись в очі,
Довго нила на серці моїм,
І струною вену пробила,
Залунали крики і сміх,
І від оплесків я червонів,
Коли кров наповняла світанок,
Я себе у пітьмі загубив
Серед ніжного співу.


Рецензии
Здаеться: И струною поранила вену.

Виктор Ротт   10.12.2012 18:29     Заявить о нарушении