А ще ж, неначе, й не жилось...

А ще ж, неначе, й не жилось...
Недолюбилося іще, недостраждалося.
Ще мрій силенна не збулось,
Не всі пісні переспівалися.
Життя мов вихор пронеслось!
Як шквал, як мить одна промчалося.
Щось не здійснилось... Щось - збулось,
А щось іще й не починалося.
Ще не написані вірші
Про синь небес, зорю вечірнюю.
Про плескіт хвиль, про спів душі,
Про батька, мудрого та сильного.
А ще ж, неначе, й не жилось...
Та вже у дзеркалі вбачається
Тут - зморшка... Сивина - ось ось...
То тихо Старість підкрадається.
               

        **************************
    

 ЧЕРВ*ЯК

НЕ  ЗНАЮ - ДЕ?  КОЛИ ! ЯК
НА  СВ!Т!  ЖИВ  ОДИН  ЧЕРВ*ЯК .
ТАКИЙ  Н!КЧЕМНИЙ  ХРОБАЧОК ,
ЩО  ГЕТЬ  НЕ  ВАРТИЙ  БАЛАЧОК !
                а.я


Рецензии