Новий рiк

Новий  рік! Дід   Мороз  на  порозі
Біла  шапка,  кожух, борода.
«Діду,  мабуть,  замерзли  в  дорозі?
Посміхаеться - «Це  не  біда...»

Відчиняю  з  пошаною  двері,
І тихесенько  діда  питаю-
-Може  діду,  зайшли б на  вечерю,
Як  дарунка для мене  не  мае?

Дід  лише  головою  хитае,
-Ні   на  жаль  в  мене мало годин.
Всяк  від  мене  дарунка  чекае,
А у  мене  мішок  лиш один.


Рецензии