SMS...

- You are my Dream come true...
- You are – my Paradise...

- You are – my Only One...
- You are – my Precious Prize...

- They say that Love is – All...
- Now I know it’s Real...

- Love my Forever, my Love...
- I promise, I will...
_______
11/2012

Иллюстрация: Together We Will Live Forever ~ by ellarydarcy -


Рецензии