Самовар

билков аромат
вдишват ноздрите

бяла пара близва
лицето

жената в бяло -
старинен самовар

сгушена сълза в очите
засяда
а хубостта й
като дъхав чай
преглъщам

жената в бяло -
любовта ми -
изящен самовар
ухае и
пари...


Рецензии