Апала сонца

Апала сонца.
Дзесьці восень
Глядзіць на край мой з-пад рукі.
З сабою клопаты прыносіць.
Ўраджай збіраюцьземлякі.
Грыбоў капелюшы крамяных
Рассыпле шчодра па барах,
І подых верасоў духмяных
Нясе на крылах вольны птах.


Рецензии