Колись вiн прийде - мiй найкращий час...

Колись він прийде – мій найкращий час:
Велично зійде золотаве сонце,
Осяйно посміхнеться у віконце
Й навіки поєднає нас

В земній любові… Сходять у душі
Барвисті, фантастичні квіти,
Так хочеться усе земне любити
У цім мінливім,  теплім міражі…

На часі – зірка, втомлена коханням, –
Все менше сил підтримати багаття…
Сьогодні одягну картате плаття –
Любов крокує стежкою вигнання…

Отак сиджу… У вирії думки –
Найкращих днів гортаю сторінки… 


Рецензии
Любов крокує, а кохання - чекає:)))
Найкращі дні - попереду!

Любовь Бурель   01.01.2013 22:17     Заявить о нарушении
Спасибо! Вы замечательная, Любочка, вы и ваши стихи!

Виктория Тимашова   02.01.2013 21:52   Заявить о нарушении