Цiлувалась сьогоднi з дощем

Цілувалась сьогодні з дощем.
якось дивно так було... Знаєш,
Він нагадував чимось тебе.
Цілував мене, ніби, востаннє.

Ну а листя, осіннє листя
Закрутило у танці, як в вальсі.
Дощ із неба все більше лився...
Коли ж була з тобою востаннє?..

14.11.2012


Рецензии