А до дому тягне

А до дому тягне,
Тягне, тисне в груди
І, дай Боже, завжди,
Хай так завжди буде

А до дому тягне,
В вишнях біла хата
Де була дитинством
Вся Земля багата

На землі лежав я
І летів до неба,
Як для щастя мало,
Як багато треба


Рецензии
А до дому тягне,
тягне щохвилини,
в ті місця, де нині
вся моя родина...

Кляксой   17.01.2013 15:05     Заявить о нарушении