Са Новая Луна всех! МарДасцеРы!..

СанВузЕль ваш ек там дэ?

Итак, среда! ШтырНасце: здраСте!
Сейчас Луна в якым вжэ знаке?
А! Да рунда: вчара Ж была щэ
Уф Асин Павуках ексь.

Ну, добрэ. ПроДолЖайЭм-К.
Коран сказав, шо гэто свято.
Но Библийка чы так вещаЕць. Однако мы СИКчас СКАсаф Ш,
Шо гэ трыцат Луна…

Так-так!..
Ага. А каленьДарь?
Да вот…шэ ж я ны й уйМыйВайсь! Вот вайс цэ шо – уймы лицо.
Бо всэ згорыть за ночк.

Да Ё маЁ, Р!
КалениЗагсЦи й!..чогось забыЛыся в СоБакый.
То значыть ты, друг, мыйЛый Васинг, Даф СинГам некый знак жэ й?

Да. Е в бачках щэ й капЛиньг…чогося, що ны знаю, ек всэ цэ и проСфаты фш.
Но фот…хы! Дэ ж то радийк.
Чого часов ны скажэ…
Наверно, шэ зарано.
То, мо, щэ лийПСь доспаты?
А то всю нич чыСалоСь…саЛо ж.

И лож вжэ выйПлыйВайЕц!
Мы в трансе! Мы всэ знаем!
ЭсХа то логин наш ведьм. КолБас колХозам надоть?
Натэ вш.

Таим мэнталь-задачы…
ПуСКАем пыль ф здраКачы Р: Рысь! Ты ТиграНа разВев?
А нары шо замаЗав?
А, ты зам завВучь!

И вот: Нэмига Ш наша.
Ми атмаСферу дам вамп! СклаДаЕмось ць на двадцаць – шоб зборНик ля Панаса вш.

Ну, выдалы. Ну, Ж натэ.
Да-да. Ага. Вот зарэ й.
Жыдок сыдыть, но й дбае тут во про дида староСць.
Усцысь – но зйизьдь до гавРык…
В БаланДычы жэ там ексь.

А мы Вужакый нравым. Засив ув прам ГацаВич. А там ныма ныц.
Но ципа граф Биса Ж в мент.
Ну, да и вот: вжуван Ж ХЛЕБ.
Да, Храм Любви Е Благо.
Коб Ж Ванин гэ всэ правыв, х!

Ныма в нас, андэрТальЦэв,
Ны Талий, ны Чым Ган дэ Б увзяты да й попРакВыкЦь.
Но…цар в горшКах каЪЪат бес Ш.

А дэ Ж та буква Ха вжэ й?..
Хэ! Ф КазероГА Й найДэш! ГАЙ это Царство Хана В. И мы тут но с утРа ведзь М.
РухаВей жэ! ЛасКавей!
Да кавый загсПрагШагЕг М!
Ну, Ж…ЖанКу Сь, СашМУ Сь, Машу й…Кого шэ там…Да МакСюк!

На макароны, падлы! И в школу зарэз Ж!
Жабынь!
Жабинскых малоВато Ж,
Шоб щоб коб чтоб магаЗин
А ни ляк Зин бумажных. Ныц мага й в Дыржанця здзесь.

То шо ж то тут за Зданя?
Шо? МаяКовСкый няМА Й?
Эх,  нямкы! Да Луна Ж ведь уж вот взашла втаРая Зь?
Ув тарах Зайца.

Такы вот Имена в Дед
Мазая.
Шо знае й Зюзю-Пана вж. Ув ваЛенКах кахХаем…ну, хаем…ем и плаЧэм.
Бо па калени сажый
Уф матак гарных.

Панятна, ЛенКи й РайКИ, Х?
Хик-хик – та й ДанСинг Ш.


Рецензии