Да ково хвалюй твуй избушьк, дидуль!

Ну, да й вот: Луна в зеНите.
И взев Дурынь соль мочыты й.
Хо! Й влад увсэ й пойШло й! Всталы в восем. Так. То гындэ
ШоСИК  трэ було Б прыбыты БР…
Эх! Да усё тычэ!
З морды й ий з гуйШэй Ж.

И влупывш мы гондэ хиный,
ВсхоРошэЛо в рощах зильля.
Так! То ву чом я мрак да ны й осФикЩав П?
Да. Ну, й на ловце й сфер пыжыць ушэ й…

– Хто такый!? Ныма Гандрия! –
Гад пошов до зброд Ш шось быты й… – 
Га? В…Када Зь прыдэ? –
Ну, мы скажымо, шо дидко
Тут звонымШыз зном и згыНил. ТилиФон? Найдэ Ж! – Нет уш! На папер, Т!
И…Трыпачка стесь вш:

Ну, так шо в тебе, х?
Глына е? Бэзмэнь?
Гоздий, всё такэ… – Да скик хочыш вдмэш! – ЛесНица, Р?.. Аджэ Ж!
100 кило я мент! И за рэшт вшыбэм
Вси страмыны, хрен!

От ек трэ коб впрэньть
Всем чертякам жменьк
Од Вовка Ж от еКСь
Кекс:

Будэ й дах! И будда й комын!.. Сам запрэш у дырку шося!
А ля мне 100 рэ П, С!
Буду вав обЕд.

Ба, бу-ба! Ха!
Шо Ж дэ в Васи…
Дэ та цэгля? Дэ та смазка? Маты Ж тут ужэ
СкромСала салей.

Всэ, ну, дэсь в гнездзе…
Под велаСикПед? Е!
Ну, ныМА Й колы в колыСцы дытынетко цип фспоИты.
Надо жэ от фсем
Зразу вж на Котер!

Звоныть маты, дзфоныць сфаха й…
А ныма ныдэ жэ Плаксыщ.
Спыть но ж дэнь за днэм
В засЛонКах Мий Хреньк.

Ну, а, ха…От на ж, каб если в…
Шо за Мий з вылыКэй летрык?
О! То АнгеЛок з лока та высок! Вин-то и запрог всех чертей до Брод.
Бо Стрылок-то хто вж. Матер Агни-Ёх!

И но пышэ, шоб все железно в лоб вдаррылы й ейщо К.
Щоб Кобзар аж здоХХ.
Ну, щибече Жь скот
Перед Днём Господнь:
Щэ но во зацьМинь – так трэ-надо вбиць хоць Цигруни цфик П.

Будэ Зь влад тофДиф
И дыржетыхсь дырк.
Од будынк Васыль Ж. А ны жавронКый, шо давно под Кыйм.
Ну, купыв гнылышк
За пятьцот дубцив.
От и заробы й
Зарэ на норыць.

От тоби й ий бий цип смитанку, кий –
А мышата биг
Та й упрег вэсь жир.

Ну, вычэрат сив
Гонды во соби вж
Гэто й во ваш Стрилк и кис-кис найифсь!
Нэт а ны тут йиж.
Хто бо вар ёгишк.
Пару сукХакРиф –
Да й захрип фш.

Сам жывэ одын старык. Лоб тычэ, ек плит в дощи.
Заморокый стик
В сыли.

И ты пыйРыйСтройсь-К на высокый звон. Зов.
Отцовск.


Рецензии