Морда в лемпу - дуля в жебку сь...

Так жынэмо мы тут Федю.
О! ты ужэ Господзь?
Так робы шо хоч...з дырок.

Тот но Е в етвег товарыш,
Хто дасць морквыну татарам.
Ну, прыдзё кальхозь сь параю дашок з гвазьДём. И ты вжэ харош партНой Ш.

Шо такэ Е гэта Етвызь.
Ну, Ж вызэ усех на Небо вж.
Э! ты даЕш, Базэй!
Хто куды ф тытэр.
НэхРыкСцей - 100 лес.

Да й вычэрай с хрен
РэдьКУ Зь КузьМигЧей.

А! А хто жынэтьць дэся до пынькэй?
Прыдывысь...
Творэць!

ДобРый осылэнц!

Фото нашэ щэ.


Рецензии