щире

Серед просторів синіх гір,
Де почуття безкрає небо,
Десь просипає щастя сіль,
Хтось божеволіє від тебе.

Де ти не сам, але самотній,
Де є усе й нема нічого,
І ти пливешь немов в безодні,
І місце в серці є для когось.

Ці дивні почуття відради, 
Коли засяє сонце вранці,
І ти б була настільки рада,
Даруя посмішку у глянці.


Рецензии