дякую друже..

Виде Вансель

дякую друже,
що ти не байдужа,
 і словом горить,
 відвертості мить.
повторюся знову,
дзвенить наше слово,
і буде гриміти,
по небу летіти,
зачнемо з тобою,
 в словеснім двобої,
слова гартувати,
і серцем співати,
про неба блакить,
 і радості мить.


Рецензии