Йшла кума до кума в гостi

                У неділю йшла кума,
                «А кум  дома.чи нема?»
                Жінка кума їй на зло-
                «Ні нема і  не було!
                Нащо він тобі небого?
                Ось поріг, а он дорога!
                Усміхнулася кума,
                «Може зараз і нема,
                Та будь ласка як прийде,
                То нехай, у гості йде.
                Е закуска,е горілка,
                Хватить аж до понеділка.
                «Краще сгинь з моїх очей,
                Цих не чула я речей»!
                «Ну бувайте, я піду,
                Може кума де знайду»
                Та й пішла, а жінка в хату-
                «Гей Іване.хватить спати!»
                «Га? А хто мене гукав?»
                «Рукавиці дід шукав»...


Рецензии