Палиндром 644, рифмопалиндром

Дал, о, кошке шок удав!
А тому коту он рад!
Дар. Но уток умотав,
Ад у кошек - шоколад.

Вариант:

Дал, о, кошке шок-удар!
Раж - коту, удоду - ад!
А удод: - У уток жар,
Рад, у кошек - шоколад.

10.11.12


Рецензии