Лишайся

Я йду. Я полишаю місто.
Це місто я любила, але нині – йду
Я мушу йти, вже надто пізно.
Залишитись? (Тобі ж бо на біду)

Я забираюсь, я збираю речі…
Па-па! Побачимось у снах?
Я завжди буду поруч, недалече.
Я буду в них. У кожної в очах.


Рецензии