Щось таке

Сувора буденність, розпечена злість
Розривають тебе на шмаття.
В кубиках льоду, у склянках Chivas
Топиться щастя, зігріте багаттям.

Один проти одного, жоден за всіх,
Розгублена драма-комедія.
В заплутаних роздумах заздрісний сміх,
Маленька глобальна трагедія.

І з ранку до темного рання,
Коли білий сніг стане схожий на дощ
Нестерпне, болюче кохання
Відріже шматки наших площ.

Це щось невідоме, смак цукру із перцем,
Це щось визначне, мов круте піке.
Це ніби судома гарячого серця,
Розбите кохання, або щось таке.


Рецензии
Щиросердно. Гарно. Мені сподобалося

Механик Яната Эспирито   18.11.2012 01:53     Заявить о нарушении