Папороть молода

Я відчиню вікно,
Каву зроблю або чай.
День,як святе вино,
Світечку, зустрічай!

Світла сахнеться сум,
Світові тьма - пусте...
Душу йому несу,
Папороть в ній цвіте.

В ринвах ще спить вода,   
Півень горланить десь.
Папороть молода...
Господи, дай нам днесь!


Рецензии