Жорстоке зло

Жорстоке зло, що криється в душі,
Збирає міць і владу над століттям,
Але крізь серце, що наповнене пітьмою,
Сповзає черв, що тішиться прозрінням.

Гірка ця плата за гріхи,
Колінами підлогу витреш,
Коли замерехтять хмільні свічки,
Ти упадеш між раєм і безоднею.

Але ніхто тобі не дасть руки,
Могила сирістю наповнить груди,
Злетяться всюди кажани
Між трупами чекати спокій.

Але прийде пора жахіття,
Байдужості і лихоліття,
Жорстокий час тривожних снів,
І поглядів за спиною.


Рецензии