Ну, чыстокровный Пицык

СциРалысь нагавыцы
Тут екся каксь ля Грыця.
Да дэ ж ты шо у Лидкы
Возьмэш, шоб прамо й чысто. Вона ж хоть щось да вщипнэ вш!

Твойи ынэргый дыкы ж.
Бы й в тэйи падлыщ Кизкы,
Шо жрэ но, бач, варинне пуд чысту прамо з мыскый.

И вот мы всэ обмылы
Й повисыв бы ж сушытысь.
Да, гы... да, хы... да ныгды ты сам ны зробыш в Змий гниль!

И вот мы ексь прыдыбавш
Дохаты, вроде, й риднэй.
Да шо ты! Вжэ й пудмиташ ля прамо гондэ МитЧыс?
Хо! Дасць вжэ влад вам пивза!

Да я ж но шэ но гындэ!..
ПодМитХала й пойМыйЛа й!
А шо то там во смирдзе? -
Да дэ!? Да ныц ны й рыбкый ш! Ий ны й войНяйЛаф, згынь ты,
Ныц туфт фу й Буц вам тыждынь.

И дэ ты, шо ты, дид Мий,
Да пидэш дэся жыты!
Сётут да нэмоч влипэць
Тоби улад 100 тычок!

Ах! Ты паднимал в бисок
125 лыстынок?
Да ведь воны шэ, хых ты, ростуть во на зымни даш. 
Ну, на подлозы в бонзыщ.

Но ты возьмэш от винык
Да й даш, мо, хоть на смих шизц?
О! гэ вжэ прамо будэ
Чордь видь шо ж, а ны сынко. Вот дочкы, да, вси ридны.
А ты - бызнагавыцькый.

Во так во ий дражнылы
Комэдыю Грышыдлу Х
Аж прамо шэ с колыскы. Бо ны такый вродывся.
И от, сыло всё выйшло
Ий насмыелось з Пицых.

Да, кый кая крынычкы ны натто Шпинь згодыцьця взь. 


Рецензии