Життя прожити не поле перейти

Життя прожити – не поле перейти,
Його нести в своїх  долонях,
Від молодості-юності, прекрасної весни,
Нести його до сивини на скронях.
Життя прожити – нести любов свою,
Нести тобі й усьому світу,
І вірити у щастя і красу  -
Вони одні у розмаїтті цвіту.
Життя прожити – тебе кохати, милий мій,
 Любити наші  зорі,
І сніг  той білий-білий твій,
Що падає поволі.


Рецензии