ми зустрiнемось

ти і сам знаєш, що робиш все правильно.
і цим не схожий на інших людей.
кожен другий у натовпі пише безграмотно,
ну а ти ж навпаки, для Землі апогей.

всередині маєш простір пожовклого листя
і виборюєш виключно перші місця,
думки в*яжеш у довге осіннє намисто
та й не робиш із себе для інших взірця.

ти для всіх своєрідний, неправильний,
бачиш світ під іншим кутом,
мрієш жити далеко десь, може в Австралії
й за собою ніколи не залишаєш ком.

загадковий до біса, ніким не розгаданий.
та і ті, хто беруться, тікають ураз.
не утимують руку, коли стрімко падаєш
й не рятують тебе від буденних образ.

в свою чергу, я знаю, що ти ходиш десь поряд,
і ми перестрінемось певної миті.
упізнаю тебе за запахом моря,
і тоді руки будуть надійно зігріті.


Рецензии
Чудесно сложено. Вася.
Хотя язык и не совсем понятен мне этот.

Вася Вулканчиков   13.11.2012 19:52     Заявить о нарушении
дякую, Васю)
мова насправді в рази краща за російську та будь-яку іншу.
вона поетичніша)

Настя Гордовая   14.11.2012 01:23   Заявить о нарушении