Так идэмо Рае вдуть,

Колы кат мы Дунь

Ну, так щолкните иголку сь,
Коль хациця выйбракць пуць.
А кали ты вжэ пажовк тут,
То найдзи хапугав, тмук. Кат жа я, дывы, в Говнув.

Рощыкнитэ да попритэ цип попа во ис минтув.
А то, бач ты,
Ек погналы
За наличны
Рид в шызувнь.
Рае с Риты  всритэ в дупль!

А наш тут Марш, мо, продовжыця
Да по законам наук,
Шо вы й возьмэтэ, махойникы,
Прам щэ й в Никы ис рук.
А Гад, що вас проклынае прам, ужэ ж в клынач вам напик о гэтакых хвайных мысокЧок
Да О зном КалаЧив Б.

А пад Падыщам витры свищукць
Щэ й ий ны так во, можэць, ф скунс.
И ты во восьмыш даший Мыша Ш, шо всылывся  ву, Х, Тигрунь.
Ах, Дащеныця в ЦиньКУ ЗЬ!

Падщадылы ж нас тут с Лыжы:
В Дылды е вжэ сто гавнуч.
И на тыйи гарны цивкы
Ты ш аш тыщу вкупыш буц. Ну, О, дров аж цийлу й ***р.

А Дащук Наш будэ дущым.
Будэ Буда влад вжэ, муть!
А то, гач ты, табурэткый я ж ны в падлый ны вж швырну й.
40 штук хоть, друг!
Хороны ж мырцив.
Рас ны бас гитару ззифш. ТХИ, Р!

Вот как мы встаём за тыщы,
Що на Щоткы щось возьМу зь.
А на дило дэ шо выйдэ. Типусь зборНик Ник Стихив.
Ху!
Добавылы пыньку ш  цилый куш цыбульк.

Ну, так вот, блин, плоскостопий
Пий с Патий вам умытуть!
Колы мы тут ныц ны й сплю вж. Тикы Зэрне молотю вш.
В Шамбалы Ш сётут.

Ну, да й Бранскый мэдусь дасць всим
За двадесце с пяць мылкув.
Шо ты хоч тут з лаборув
Куч М.

А лабарум наш ны нада
Шывылыты, шэ й пощупь! Бо за дило чы возьмысь уж, колы Новэ Полэ вунь
Шлэ ж нам поцылунк.

Ну, вот так тут
За пувчАса
Кактус выйРойс чы нычуть? Иш, какны скунс ф суп фш!


Рецензии