О, святый великий архангеле Гаврииле,

О, святый великий архангеле Гаврииле,

Божию
Престолу предстояй и озарением от Божественного света осиянный,
ведением же непостижимых тайн о превечной премудрости Его просвещенный!

Всеусердно
молю тя, настави мя к покаянию от злых дел и ко утверждению в вере
моей, укрепи и огради душу мою от искушений прельстительных,
и умоли Создателя нашего о отпущении грехов моих.

О,
святый великий Гаврииле архангеле! Не презри мне грешнаго, молящегося
тебе о помощи и заступлении твоем в веце сем и в будущем, но присно
помощник мне явися, да непрестанно славлю Отца и Сына И святаго Духа
державу и твое предстательство во веки веков. Аминь.


Рецензии