Дуняшы й Наташц

Да мы тута шося ныСКлаДно
УвЛиз ципус ф сфий Аль Манах.
Ну, ны затопывШыс снаЧайЛа й похпыф кофий варк.

Да ек жэ то ты наседаЕш да на пренСекДакЦеляв Сашьк!
Да хъто це пасФоЛиль Лильць даты фа-соль Лив шиц, бачь!
В дваран Е, однако, ухСацьБа й. А ты намекаш: ни фига й.

Як как нудна жыты в татаРав!
Как будта а ниц бы й ни й как
Ув татрах равшанскых
ЯкуНинскых банд.

Ны ровыра ны й в нас догСтаты, х,
А ны ныц фасолинкы й нат
А ни ву Наташый, шо замужам з гад.

А шо ж тог такэе там в матры й...
Шо сныця улад.
А! Нада до НадьКы й
КартопЛив сакЖакць.

А нам шакаладав не й в жабры й Б.
А наша табе кофий смачн!
Да вот: всё ж, однака, сётут да й трояк.

Ну, так КАША варц?
Ты - нашым, мы - вашм.

ПрыСлав з НаваШыц БрылиЯнт,
Ну, Ж Коля Ливак


Рецензии