Не вiддавайте

Не повертайте тільки
.........................цьому Світові
Мене сьогодні.
...............Й іншим всім Світам            
Не віддавайте.
..................Так несамовито Ви,            
Так стрімголов,
................до безумів, без тям               
Запестили, залащили,
.............................реліктовим
Даруючи 
...................світанок почуттям.               
В очей агати
........................очі малахітові
Вдивляються.
.......Чи знайдуть ніжність там?
Мене не віддавайте,
........................прошу, Світові.
Бо Вас я вже
.......................нікому не віддам.


Рецензии
Яка мова барвиста - красиво!

Марина Препотенская   21.11.2012 22:54     Заявить о нарушении
Дякую!
Приємно, що Вам сподобалось. :)
...Цей вірш мені допоміг відкоректувати Юрій Зозуля - до речі, досить цікавий автор.
З повагою,

Гетманец А   22.11.2012 03:46   Заявить о нарушении