Патриоти

Для української письменності, до української політики.

До щирій посмішки давно забулися шляхи,
Давно закинули грати музики.
Хоч не посміють заважати радощам пани.
Посміють заважати патріоти.

Ці патріоти, що до чорта всім відомі.
Вони ховались й пережити всiх змогли.
Ті, якщо з "право", ріжуть всіх свідомо,
То з "ліва" повбивають розмори.

Коли там треба наказать, вони несуть вітання.
Коли потрібно поздровлять, вони плюють туди.
"Героєм" буде в миті визволяння,
Героя і засудить до тюрми.

До "язикатого" чипляють ліпку - дурник,
До всіх розумних чипляють - вороги.
Позасідали у проклятій думі
І затикають нам з тобою рти.

П.С. картина: Василій Ложкін.


Рецензии