Комедия со счотчыком!

Вчора було 2 реценЗИИ
В НИИ номир десить.
А зарэ...хы, ны одный! Дэ ж дилыся Чырпакы?

КВА-ква! ГовоРит Москва!
Вчера к нам прошёл вавкалак. Да праМА Й на радива Ш.
Так ша галаСуйтя
За Путяна.

Ныц арыфМетики й
Ны й в Кабинети вам
И й наВВат АвтАра Ж: укаЗана УК - УкРаина Ж!
Так шо Ж вы в нас тут украли-та?

Жара Ж в АвтарХанаВа М.
Ий хана вам, МийХайлАйВийч, за безабразия на ДыкаРабыРСКу Ш.


Рецензии