***

ТАM  GDE  S  ФОТО 
УLЫБАЕТSЯ   LENNON..

ТАМ  GDE  ПLЫVУТ
ОSENNIE  КОRAБLI..

ТАМ  GDE  ZAЖIGAET
FONARI  VEЧЕRNIЙ  LONDON..

ЕЩЁ  ОSTALISЬ  NEDOПISANNЫЕ
ТОБОЙ  БЕLЫЕ  STRANIЦI...

ПROSTO  DOПIШI  IХ..


Рецензии