В ра, над я, любов

через пітьму незриму,
оповиту димом,
йтиму,
я бігти буду ,чи повзтиму,до мети!
висмоктувати буду ту отруту хтиву,
що так хотіла ВІРУ обпекти!

через сухі пустелі,
невеселі,
я спрагла намагатимусь пройти,
хай мене крутять вітру каруселі,
НАДІЮ в серці буду берегти.

через просторе море,
неозоре,
пливти буду, без страху глибини,
я перетну еквтаор й горизонту поле,
для того, щоб ЛЮБОВ свою знайти.


Рецензии