Юхимова жiнка

Ой! Юхиме, чоловіче,
Так робить тобі не личить!
Як це так, ти жінку маеш,
І до  Ганни ще моргаеш?

От подія так подія -
Жінко, звідки вітер віе?
Чи то так тобі приснилось,
Наче ти з печі  звалилась.


Чом як Ганна зустрічае,
То про тебе лиш питае?!
Що Юхиме очі плачуть,
Як цибулю дома бачуть!

Що ж мені відповідати -
Приходиться  жартувати.
А вона вже й цілувати,
Я ж відмовити не зможу!

Засміе ще, боронь  Боже,
Що сказав ти ?Цілувати?!
Ану, геть з моеї хати!
До  Ганнулі, до зозулі,
Якщо я гірка цибуля!


Рецензии