Я чекала

Я чекала так довго і так  безнадійно на щастя,
І горіла свіча аж до ранку зустріти тебе.
Мов маленька дитина чекає святого причастя...
Тільки дощ гіркі сльози натомість зронив із небес.

Сум, немов теплий віск, з свічки скрапував тихо на руки,
І  замерзлі  пучки я тулила собі до  щоки.
Кулька болю в душі... дощ  холодний іде - до розлуки.
Так байдуже повз мене втікають щасливі  роки.

Подивлюсь навкруги — скільки зраджених й кинутих...  лячно.
Ще надія жевріє і серце ще  прагне любить.
Та боюсь, що  образити можу когось необачно.
Слово, наче той камінь, що може поранить і вбить.


Рецензии
На это произведение написано 8 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.